El fogok hízni!

 2008.10.03. 14:00

Itt annyit lehet enni. Delphine mondta,h Ő 5 kg-t szedett fel az 1 év alatt. Neeeee! Úgy fogok majd hazagurulni.

Tegnap sajnos nem sokáig maradhattam a pubban a többiekkel, mert én voltan az éjszakai babysitter. Hál'isten nem volt gáz. 8ig hallgathatták a Harry Pottert magnóról, aztán meg le kellett halkítani és a villany is lejjebb tekerni. Ez volt az ukáz. De 9kor lementem megnézni,h mi van és akkor már aludtak. Úh én itthon vacsiztam, a többiek meg a pubban. Állítólag jó ott a kaja. Sajna nem tudtam beszélni a kisfiú anyukájával,így még nem tom mi lesz.

Úhh! Ma ablakot pucoltunk. Én voltam kint,mondván,h nekem nem kell székre állnom, mint a Delphinnek. **rva hideg szél fújt. Még jó,h volt itthon gumikesztyű. Az első pár ablakot anélkül csináltam és már fájt a kezem. Át is fagytam. Aztán bejöttem felöltözni, meg gumikesztyűért ittam egy nagy, forró tejeskv-t mézzél és folytattam a munkát. A végére egész jól belejöttem, akkor már sütött a nap is.

Most meg ettem egy kis raviolit paradicsom szósszal, meg egy kis sütit is, de vhohy nem tom teleenni magam. Jó, amikor ittvoltak Jane szülei sikerült. De akkor zabáltunk.

Ma du-ra nincs programom. Delphin elment dolgozni, kocsim sincs. Asszem ma jön vmelyik lány bnője, vacsira talán. I'm not sure. Szerintem Harry Pottert fogok nézni angolul. Ha meg majd hazaérnek a lányok, veszek tőlük angol leckéket. Rám fér.

A bejegyzés trackback címe:

https://anima.blog.hu/api/trackback/id/tr54694225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csokanyu 2008.10.03. 18:32:17

Gondolom napról napra jobb lesz! Ne dolgozd agyon Magad! élj is! szeretlek!
süti beállítások módosítása