egyre jobban!

 2008.10.15. 21:12

Ezt a mondtot még agykontrollon próbálták belénk verni. Ha vki megkérdezi,h hogy vagyok, ezt feleljem rá. Ettől elméletileg jobban leszek. Szóval egyre jobban vagyok.

De elvégeztem az itthoni teendőket. Ebédre vmi levest készített Jane. Nagyon sűrű cucc volt. Mivel ma elég szottyos volt az idő, igazán jól esett. Aztám mentem Chichesterbe. MIvel most is korán leértem, gondoltam megvizitálom az ottani sport centrumot. Ott van a suli mellett. Van SPORTMEDENCE!!!! Juppi!!! Abban lehet rendesen úszni. És suli után útbaejthetem. Így a benzinnel és az idővel is spórolhatok. Nem mindha az utóbbiban szűkölködnék! De ki tudja még,milyen sűrű lesz a programom a jövőben. Hétfőn ki is próbálom.

A suliban is sokkal jobban éreztem magam. Szeretem Patrick óráit. Sokszínű. Fejleszti a szókincsünket, foglakozik a kiejtéssel és játékos feledatok is. Ad házit, amit nem kér számon. Magunk miatt ajánlatos megcsinálni. Ma bejött és először nem értettem egészen mit mond. Vmi olyasmit,h ez nekem jó lesz. Aztán amikor megjött mindenki, elmondta világosan. Az óra első feláben lesz egy kis színházasdi. Lementünk a színházterembe, ahol másik csoportokkal együtt résztvettünk egy kis játékon. Aztán akit érdekelt, felírhatta az elérhetőségeit. Arról van szó,h szerveznek vmi nemzetközi színjátszós cuccot, amihez keresnek emberkéket. Minden csüt este lenne két óra foglalkozás. De egyelőre nem tok többet. Feliratkoztam.

Nem volt kedvem rögtön hazajönni suli után. Kicsit beljebb autóztam, leparkoltam. Szabályosan vásároltam jegyet is. Aztán sétálgattam egy kicsit. Nézelődtem. Sok üzlet van. Megtaláltam a H&M-et. Ill. találtam egyet. Nem túl nagy. Lehet,h van máshol is. Bár. Ez egy kisváros. Nem tudtam sok helyre benézni, mert itt 5.30kor zárnak általában. De itt leszek egy darabig, lesz még rá lehetőségem.

Aztán ma Héde is felvidított. November végén Londonba látogat. 1 v 2 bnő kíséretében. Már nagyon várom!!!! Rml nem terveztek akkorra semmit Jane-ék. Majd szólok nekik előre! Az a 7vége az enyém. Meg Hédié, Mazsié, Eszteré!!!

Jane rákérdezett,h szeretnék-e hazamenni Karácsonyra vagy maradok velük. Mert ő szívesen hazaenged Karácsonyra... Ezek szerint korábban nem. De akkor talán két hétig is otthon lehetek. Rml!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anima.blog.hu/api/trackback/id/tr59715958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katicka 2008.10.18. 17:15:05

hiii, hát ez a színházasdi nagyon jól hangzik!!! majd részletes tájékoztatás szeretnék, amint tudsz vmi konkrétabbat!:)

pussza
süti beállítások módosítása