Eddig minden rendben!

 2008.10.02. 17:47

 Kezdek belejönni! TEgnap is jó kis esténk volt. Itt voltak a Jane szülei. Boroztunk, vacsiztunk... nekem ízlik itt a kaja. Mondjuk Jane szeret főzni. :) És mindig tele a hűtő. Azt eszek, amit szeretnék, he épp nincs itthon és nem főz vmit.

Daisy (5), a kisebb lány angol órát adatt nekem tegnap. Bogarak nevét próbálta a fejembe nyomni,de nem sok maradt meg. Aztán meg olvastatott,h jobb legyen a kiejtésem. Bár eddig mindenki azt mondja jó az angolom. Majd jövő héten kiderül a tetsz után,h mennyire. Nem vagyok elkeseredve. Delphinnek állítólag sokkal rosszabbul ment, amikor idejött.

Mindenki olyan aranyos volt tegnap este. A lányok is. Főleg Daisy. Ő még bújós korszakában van szentem. Bár Holly is próbál közeledni. Jane szülei is szimpik. Az anyukája festőművész. Klassz képei vannak. Az apukája meg szentem lovakkal foglalkozik, de ezt nem tom pontosan. Szóval iszogattunk, pezsgőztünk, sütiztünk. Családi este volt. Aztán még egy barát hapsi is betoppant.

Tegnap takarítani is voltunk Jo-nál (Jane bnője). Nagyon szép lakása van. Jah, egyébként a takarítás lesz a fő anyagi forrásom. Ugyanis itthon, Jane-nél reggel 8.30-12.30 ig háztartást vezetek. Mosás(géppel), teregetés, vasalás (csak az ingeket és az iskolai egyenruhákat), porolgatás, porszívózás, felmosás, polírozás, rendrakás, mosogatógép be/kipakolása stb. stb. Aztán du szabad, tehát járhatok suliba és vállalhatok más munkát is. Annyi,h 2-3 alkalommal itthon kell maradni éjszakára a gyerekekkel. Szóval úgy néz ki,h a Delphine eddigi munkáit megtartom, egyet kiv.: a pub-ot. Ott kellene hétvégén is dolgozni,de egyelőre nem akarom ennyire lekötni magam. Így heti kétszer járok majd du suliba; egy kicsit messzebbi városkába és egyszer este, innen nem messze. Aztán kétszer takarítok Jo-nál, a szép lakásban. Már kulcsot is kaptam. :) NAgyon szimpi és kedves nő. Ma voltunk egy idősebb hapsinál takarítani. Mike elvált és iszonyatos állapotok uralkodnak a lakásán. Pfujjj! Hozzá egyszer kell menni, de van hogy nem is. Azt mondta Delphine,h Mike majd mindig szól telefonon,h mikor kell menni. (Jo és MIke is a közelben lakik.) Eddig ennyi, de ma este elvileg találkozok majd avval a családdal, akinél eddig Delphine egy kisfiúra vigyázott heti 1szer/2szer. Majd meglátjuk.

Vezettem!!!!!! Igaz nem sokat. Elég félelmes. De majd belejövök. Hétvégén gyakorlok majd. Úgyis rögzítenem kell,h hogyan jutok A-ból B-be.

Ma megmutatta Delphine a Sport Centrumokat egy kicsit messzebbi városban. Máshol a környéken nincs asszem sportolási lehetőség. De nincs messze, kb 20-30 perc kocsival. Meg ebben a városban van vasút állomás is, ahonnan be lehet menni Londonba. Asszem párszor majd igénybe veszem. Állítolag borzalmas forgalom van Londonban; nem akarok vezetni. Nah, és azt még nem is említettem,h milyen keskenyek az utak. Van olyan kis híd, ahol egyszerre csak egy irányból lehet menni, mert csak egy kocsi fér el. NAgyon félelmetesek az itteni utak, főleg ha egy teherautó jön szembe. Brrrrr!

Ma egyébként nagyon klassz idő van. Mondjuk fúj a szél rendesen és hidig is van, de szépen süt a nap. Tegnap szakadó esőre ébredtem, aztán kitisztult.

Nagyon szeretném, ha jól tudnám érezni magam. Már most érzem,h jobban beszélek és sokkal oldottabb vagyok. De annyira még nem szoktam meg,h angolul álmodjak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anima.blog.hu/api/trackback/id/tr8692874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása